Onlinekurser

Jag har precis öppnat upp för prenumeration på onlinekurser. Tanken är att till ett bra pris kunna få tillgång till flera olika kurser så man snabbt och lätt alltid har något att få inspiration av och övningar att göra.
Man betalar 199kr/månad och kan avsluta och börja när man vill. Varje ny månad kommer en ny kurs läggas till så man alltid har någon kurs att träna på.
Min tanke är att kurserna ska vara lätta att förstå så alla kan snabbt och lätt komma igång med sin träning.
Onlinekurser är ett väldigt bra komplement till "vanliga" kurser. Man har dom alltid med sig i telefon eller dator så länge man har tillgång till internet. Inga tider att passa och man kan träna själv där man vill.
Jag hoppas att många ska tycka att detta verkligen är lika bra som jag tycker och ha väldigt roligt när man går dom olika kurserna!


Här är länk till sidan: https://kia-kaha-dog-training.teachable.com/

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Hundtokig » Gulahund:  ”Tack för denna intressanta läsning nu har jag lärt mig lite nytt om Gula hund, h..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-