Youtube vaknar till liv igen!

Hej!

Min Youtubekanal kommer vakna till liv igen. Då jag har testat lite tidigare men inte riktigt hittat det som passar mig där. Innan har jag lagt upp lite övningar men jag har mina onlinekurser där man endast betalar 199kr månad och då får tillgång till flera kurser samt en mycket bättre genomgång. Plus att det finns så många som redan delar just den typen av filmer på youtube så kände jag att det var inte för mig. 
Men jag kom på att det kanske skulle vara intressant att få följa min vardag och hur det är att vara företagare inom hund. Så jag frågade på Facebook och Instagram och fick många som visade intresse för detta så snart kommer Youtubekanalen att börja leva igen med detta som ämne. 
Där eller här kan ni ställa frågor, komma med förslag på vad ni vill se m.m. så ska jag försöka inspirera och hjälpa andra som kanske vill starta ett företag inom hund eller bara för att man tycker det är intressant att följa.

Så gå in på länken nedan och börja prenumerera för att vara med från början!

https://www.youtube.com/channel/UCpBlxiqUBrOzsUPkSEYf8yw/

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Hundtokig » Gulahund:  ”Tack för denna intressanta läsning nu har jag lärt mig lite nytt om Gula hund, h..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-