Privatträning är där
du kan bestämma exakt vad vi ska träna på!


Privatträning
  Alla åldrar 

Privatträning passar om du inte vill/kan träna i grupp eller om det är något speciellt du vill träna.


 

Privatträning
  Alla åldrar  

 Privatträning är ett bra alternativ om inte en kurs passar. Eller om man bara vill träna någon speciell sak och inte gå en hel kurs.

Datum och tider för privatträning:

Alla privatträningar är på fredagar.
April:  29
Maj: 6, 13, 20
Juni: 3, 10, 17, 
Juli: 1, 8, 15, 22, 29
Kl: 11.00-15.00
Fyll i formuläret till höger för att boka datum och tid.
Vill du boka tid senare än maj så maila mig på tomas@traningavhund.se

 

Pris & Info

1 timmes träning


850 kr inkl. moms/timme.

Milersättning 18,50:-/mil. Bor du längre iväg än 45 minuter så är reseersättningen 35kr/mil.

 


  • Här skriver du kortfattat vad du behöver hjälp med.
  • Fyll i vilket datum och tid du vill boka. Om du ska boka flera tillfällen så skriv alla.
  • Anmälan till datumsatt kurs är bindande och eventuell avanmälan ska ske skriftligt. Vid avanmälan senast 15 dagar innan kursstart tas 50 % av kursavgiften ut. Vid avanmälan senare än 15 dagar innan kursstart kvarstår full deltagaravgift. Dog Training Kia Kaha har rätt att låta andra fritt nyttja avanmälda betalda platser.

Vi tog kontakt med Tomas då vi ville träna med våra hundar. Efter att ha läst om Tomas på Hundens Utbildningsakademi och fått en positiv uppfattning utifrån informationen där valde vi att ta kontakt med honom.
Första mötet, där han lyckades bli snabbt vän med vår ena i normala fall väldigt avvaktande, hund, gav oss ett positivt intryck och vi valde att börja träna med honom. Tomas tog direkt hänsyn till vår hunds speciella egenskaper, och sjukdom, samt även till oss som ägare. Han visade intresse för både hundarna och oss för att bästa möjliga träning skulle vara möjlig. Vidar visar han ett genuint intresse för hundar och för att verkligen förstå den hund han tränar med.  I vårt fall har vi en ovanlig ras som har lite speciella rastypiska egenskaper samt epilepsi vilket ger en speciell situation. Tomas har visat intresse och skapat sig kunskap om vår ras samt visar förståelse för att epilepsin ibland påverkar träningen.  Det är inte många tränare som verkligen förstår sig på vår ras eller visar intresset för att skapa sig den förståelsen. Vi vet många andra med samma ras som inte har träffat hundtränare som visar denna förståelse och därmed inte heller får en positiv upplevelse av situationen. Tomas må inte ha tidigare erfarenhet av rasen, men han har verkligen visat intresset för att skapa sig förståelse och om inte annat; han känner verkligen vår hund och har lyckats vinna hennes förtroende fullt ut!
Tomas är lyhörd och lever upp till den hundsyn/beskrivning som görs på Hundens utbildningsakademi. Det han säger är också det han gör och efterlever vilket vi uppskattar väldigt mycket. Han är mån om att hunden ska må bra och få så bra träning som möjligt samt att vi som ägare förstår vad vi gör, hur det ska göras och framför allt; varför vi gör på ett visst sätt.
Vidare visar han trygghet och inger förtroende vid träning, han är bra på att förklara samt gör det lilla extra för sina kunder. Under den tid vi har haft kontakt med Tomas visar han på en utveckling i sin kompetens, kunskap och säkerhet i att förmedla detta. Vi upplever en skillnad i hur han för fram sin synpunkt samt tar in andra synpunkter från de initiala mötena vi hade och att han har utvecklats ytterliga i sin roll som hundtränare.
Vår erfarenhet av Tomas är enbart positiv och vi skulle tveklöst rekommendera honom till andra vare sig det gäller problem med din hund eller om du bara vill gå en kurs för att det är roligt!