Privatträning online! Var, när och  vad du vill träna.


Privatträning online
  Alla åldrar 

Privatträning online passar om du inte vill/kan träna i grupp, inte har möjlighet att åka iväg, vill ha tillgång till allt från din dator, bor långt iväg m.m.


 

Privatträning online
  Alla åldrar  

 Hur går det till?

Du börjar med att fylla i anmälan här till höger. När jag läst igenom vad du vill träna så skickar jag ett förslag på hur upplägget kommer se ut. Gillar du det då så sätter vi igång med att boka datum då vi ska ha våra digitala möten. 
Jag skickar övningar till dig som du kollar igenom och dagen efter har vi ett möte digitalt där du kan ställa frågor om övningarna och jag kan förklara. Övningarna får du i både text och på film. Behövs något förtydligas så kan jag då också visa med min hund.
Där efter tränar du med din hund och filmar din träningen som du sen skickar till mig för att få feedback. En kort film per övning. Feedbacken på träningen får du när vi har ett nytt digitalt möte. Här kan vi gå igenom filmerna tillsammans på plattformen jag använder för att det ska bli så enkelt och tydligt som möjligt för dig.  Sen får du nya övningar och så rullar det på tills vi är klara.

Exempel på en vecka med online träning privat kan se ut så här:
Måndag - du får övningar.
Tisdag - vi har ett möte digitalt.
Onsdag-Lördag - du tränar och skickar film till mig.
Söndag - Vi har ett nytt digitalt möte för feedback och nya övningar skickas. 
Sen fortsätter det tills vi är klara. Detta är bara ett exempel och kan anpassas helt efter dig.

Vad behöver du?

  • En mobil att filma din träning.
  • Youtube konto att lägga upp filmer till.
  • Dator, mobil, platta med kamera för digitalt möte.
  • Internet-anslutning.
  • En mailadress dit jag kan skicka övningar och annan info.
Pris
500kr per vecka.
Då ingår 2 digitala möten, övningar, feedback.


 


  • Här skriver du kortfattat vad du behöver hjälp med.
  • Kryssa för alla alternativ som passar.
  • Allergier, vill inte leka, inte mat intresserad, du har svårt att röra dig m.m.
  • Anmälan till datumsatt kurs är bindande och eventuell avanmälan ska ske skriftligt. Vid avanmälan senast 15 dagar innan kursstart tas 50 % av kursavgiften ut. Vid avanmälan senare än 15 dagar innan kursstart kvarstår full deltagaravgift. Dog Training Kia Kaha har rätt att låta andra fritt nyttja avanmälda betalda platser.

Vi tog kontakt med Tomas då vi ville träna med våra hundar. Efter att ha läst om Tomas på Hundens Utbildningsakademi och fått en positiv uppfattning utifrån informationen där valde vi att ta kontakt med honom.
Första mötet, där han lyckades bli snabbt vän med vår ena i normala fall väldigt avvaktande, hund, gav oss ett positivt intryck och vi valde att börja träna med honom. Tomas tog direkt hänsyn till vår hunds speciella egenskaper, och sjukdom, samt även till oss som ägare. Han visade intresse för både hundarna och oss för att bästa möjliga träning skulle vara möjlig. Vidar visar han ett genuint intresse för hundar och för att verkligen förstå den hund han tränar med.  I vårt fall har vi en ovanlig ras som har lite speciella rastypiska egenskaper samt epilepsi vilket ger en speciell situation. Tomas har visat intresse och skapat sig kunskap om vår ras samt visar förståelse för att epilepsin ibland påverkar träningen.  Det är inte många tränare som verkligen förstår sig på vår ras eller visar intresset för att skapa sig den förståelsen. Vi vet många andra med samma ras som inte har träffat hundtränare som visar denna förståelse och därmed inte heller får en positiv upplevelse av situationen. Tomas må inte ha tidigare erfarenhet av rasen, men han har verkligen visat intresset för att skapa sig förståelse och om inte annat; han känner verkligen vår hund och har lyckats vinna hennes förtroende fullt ut!
Tomas är lyhörd och lever upp till den hundsyn/beskrivning som görs på Hundens utbildningsakademi. Det han säger är också det han gör och efterlever vilket vi uppskattar väldigt mycket. Han är mån om att hunden ska må bra och få så bra träning som möjligt samt att vi som ägare förstår vad vi gör, hur det ska göras och framför allt; varför vi gör på ett visst sätt.
Vidare visar han trygghet och inger förtroende vid träning, han är bra på att förklara samt gör det lilla extra för sina kunder. Under den tid vi har haft kontakt med Tomas visar han på en utveckling i sin kompetens, kunskap och säkerhet i att förmedla detta. Vi upplever en skillnad i hur han för fram sin synpunkt samt tar in andra synpunkter från de initiala mötena vi hade och att han har utvecklats ytterliga i sin roll som hundtränare.
Vår erfarenhet av Tomas är enbart positiv och vi skulle tveklöst rekommendera honom till andra vare sig det gäller problem med din hund eller om du bara vill gå en kurs för att det är roligt!