Valpkurser 


Valpkurs, den viktigaste kursen


Valpkursen är nog den viktigaste kursen du kan gå. Här vill man ha så mycket bra info som möjligt och slippa göra dom vanliga felen.

Vad är t.ex. socialiseringsperioden och vad är viktigt att tänka på då?!

 


Sammarbete och relation


Bra samarbete och en riktigt bra relation är grunden för allt!

 

SuperValp1
  Från 11 veckor - 6 månader

Se till att gå en valpkurs som ger dig det du behöver. Få uppdaterad info och övningar som både är bra och roliga. Passar alla oavsett erfarenhet.

SuperValp2
  Efter SuperValp1 

SuperValp2 kursen är en fortsättning på SuperValp1. Man bör inte missa denna kursen då vi börjar träna viktiga saker som att hunden kan sitta kvar oavsett vad, gör störningar till vår bästa vän och mycket mer. Jag blev rekommenderad av en släkting att gå valpkurs hos Tomas genom Hundens Utbildningsakademi(nu Kia Kaha Dog Training) då vi skaffade vår spralliga och energifyllda labradoodle tik, Mischa för 1,5 år sen.
Efter att ha gått både Valp1- och Valp2- kursen fortsatte vi med RallyMix-kursen. Vi har även haft privatlektioner då vi har haft problem att hantera Mischas energi på ett bra sätt och även haft svårt att få henne att lyda oss. Tomas fick bra kontakt med Mischa redan vid första mötet och hans sätt att arbeta med belöning har fungerat alldeles utmärkt både för Mischa och oss andra i familjen. 
Tomas sitter på stor kunskap och ser varje hunds unika egenskaper. Vi har haft stor hjälp av Tomas under den tid vi haft vår hund och även om vi fortfarande har mycket kvar att jobba på, så har vi fått mycket "redskap" som vi kan använda oss av i träningen. Jag ger Tomas varmaste rekommendationer i alla de kurser han bedriver.
/Anette